Tyxo.bg counter

Дреников рент а кар

12662.jpg

Информация

Вид обект
Транспорт
Адрес
София, ул. "Оборище" №46
Телефон
02/ 944 95 32
Телефон2
+359 88/ 774 33 14

Фирма "Дреников рент-а-кар" работи в сферата на рент-а-кар услугите в България от началото на 1999 г., когато бе открит първият офис в София. От 2004 г. за удобство на клиентите си открихме нови офиси в Сливен, Пазарджик и Русе.

Добре премерената политика ни осигурява ползотворни и коректни взаимоотношения с клиенти, колеги и партньори. Наше постижение и признак за успешна работа е факта, че в последните години повечето ни нови клиенти идват с препоръка от редовни наши клиенти. Стремежът ни е да предлагаме автомобили и услуги на цени, съобразени с изискванията и възможностите на средния потребител с високи изисквания.

Автопаркът на "Дреников" разполага с над 50 автомобила в широката гама от икономичен градски тип до представителен клас. Нашите автомобили са подходящи за индивидуални и групови пътувания, за бизнес или туризъм, както на територията на България, така и в чужбина. Приоритет на фирмата е постоянното обновяване на автопарка в две посоки - закупуването на нови автомобили и поддържане на отлично техническото състояние на предлаганите автомобили, свързано с безопасността на движение и комфорта на клиентите ни. Автопаркът на фирмата се обновява всяка година и по този начин изпълняваме още един наш основен приоритет: един автомобил да не работи повече от 12 до 18 месеца като рент-а-кар.

Вече над 7 години имаме възможността и удоволствието да работим със стотици туристи, бизнесмени и компании както от България, така и от целия свят, създавайки редовни професионални контакти с много от тях. Сред тях са чуждестранни наблюдатели по време на парламентарни избори, специалисти, участвали в правителствени проекти и програми, представители на НАТО и на чужди компании като "Elletro+", "Damianitza", " Minier". Компанията ни поддържа дългосрочни взаимоотношения със служители на "Американски колеж", дипломатическите представителства на Франция, Испания и Великобритания, консулските служби на Канада и Австралия, "British council" и много други чужди представители в България. Сред големите ни успехи са съдействието за безпроблемно осигуряване на рекламни кампании в цялата страна. Сред тях са кампании на "KRAFT Foods - България", "Coca-cola - България" и застрахователната компания "Евроинс", когато е било необходимо да се осигурят над 15 еднотипни автомобила.

Екипите в нашите офиси винаги ще ви посрещнат с усмивка и ще бъдат на разположение, за да ви осигурят спокойно и удобно пътуване с автомобилите на "Дреников рент-а-кар". Основен приоритет в нашата работа е вслушване в препоръките на клиентите, които могат да разчитат на постоянна 24-часова връзка с нас и на пълно съдействие в случай на проблемна ситуация.

Благодарим на всички наши клиенти за оказаното доверие, което е наше удовлетворение и задължение. За нас е удоволствие да бъдем ваши партньори и да ви съдействаме за спокойно и комфортно пътуване в България и чужбина.

Оцени обекта
0 гласа
Любими:
0
Карта

Хотел Лагуна Бийч

 hotel-laguna

Созопол

 

 

                        

 

                          

Хотел Езерец

Hotel-Ezerec-160x130

Благоевград

 


Хотел Зара

 Hotel Zara - Bansko

Банско

Серена Резиданс

 serena

Созопол

Хотел Кокиче

 kokiche

Боровец

Real Time Analytics