Tyxo.bg counter

Милбо 90 рент а кар

12679.jpg

Информация

Вид обект
Транспорт
Адрес
Шумен, бул. "Симеон Велики" 2а
Телефон
0883 357 882

Фирма „Милбо 90” е основана през 1990 г. и започва своята дейност с таксиметрови превози. 1993 г. открива автосервиз за диагностика на автомобилни двигатели, който постепенно започва да извършва частични и основни ремонти. С времето автосервизът разширява дейността си и ремонтира и ходова част, спирачна система, трансмисии и др. 1994 г. стартира търговията с резервни части – в началото за марките Fiat, Lancia и Alfa Romeo. Отдаването на автомобили под наем започва с марката ВАЗ-LADA през 1996 г., като постепенно се преминава към Fiat, Volkswagen, Opel.
С разширяване на търговията с авточасти за повечето европейски марки автомобили, идва необходимостта от по-голяма търговска площ и през 1999 г. „Милбо 90” открива магазин за авточасти на бул. „Симеон Велики” 71.
През последните 10 години в автомобилите се вграждат все повече електронни системи за сигурност, комфорт, управление на горивния процес и такива щадящи природата. Поради това развитие в автопарка идва и необходимостта от друго ниво на обслужване на автомобилите, което изисква специализирано оборудване и висока квалификация на обслужващия персонал. За да отговори на новите изисквания “Милбо 90” изгражда автокомплекс като към настоящия момент фирмата предлага на своите клиенти голямо разнообразие от стоки и услуги.

Оцени обекта
0 гласа
Любими:
0
Карта

Хотел Лагуна Бийч

 hotel-laguna

Созопол

 

 

                        

 

                          

Хотел Езерец

Hotel-Ezerec-160x130

Благоевград

 


Хотел Зара

 Hotel Zara - Bansko

Банско

Серена Резиданс

 serena

Созопол

Хотел Кокиче

 kokiche

Боровец

Real Time Analytics