Tyxo.bg counter

Нощен клуб Клеопатра

Информация

Вид обект
Заведения-клубове
Адрес
Варна, ул. „Габрово“ № 24.
Телефон
+35952631657
Цени в лева
от 10 лева
Екстри
интернетинтернет климатикклиматик
Околността
  • истор. забележителности
  • културни забележителности
  • заведения
  • увеселителни центрове

Радваме се да Ви видим на сайта на нощен клуб „Клеопатра“. Ако още не сте решили къде да се забавлявате, заповядайте в „Клеопатра“. При нас Ви можете да се насладите на незабравима вечер, сам или с приятели! Елегантната и комфортна обстановка, освежаващите напитки както и прекрасната музика и еротична програма ще Ви помогнат да се отпусните и отпочинете.
През нощните часове фантазиите оживяват, чувствата и желанията се обострят – това е време, когато можеш да си позволиш много повече отколкото на дневна светлина, време подходящо за радост и положителни емоции ! Ето защо танците изпълнявани нощем са танци на границата, танци възбуждащи удивителен коктейл от най-различни емоции – започвайки от веселата закачливост и достигащи до страстна нежност и желание.
В основата на артистичната ни програма е пластиката на телата, представена от множество интересни и екслузивни номера и трикове на пилона. Нашите кралици на дансинга са способни да удивят даже най-равнодушните зрители. Уютната обстановка и дизайна на подиума позволяват на зрителите да се наслаждават от непосредствена близост на танците.
Нашите момичета са винаги готови да Ви подарят танц, танц посветен и изтанцуван изцяло и напълно само за Вас!
Възпламеняващите еротични танци и женския стриптийз са изкуство, чиито корени могат да бъдат проследени още от най-дълбока древност. Ние Ви предлагаме да оцените по достойнство възхитителното съчетание на красота и уникална пластика на нашите артистки!

Оцени обекта
0 гласа
Любими:
0
Карта

Хотел Лагуна Бийч

 hotel-laguna

Созопол

 

 

                        

 

                          

Хотел Езерец

Hotel-Ezerec-160x130

Благоевград

 


Хотел Зара

 Hotel Zara - Bansko

Банско

Серена Резиданс

 serena

Созопол

Хотел Кокиче

 kokiche

Боровец

Real Time Analytics