Tyxo.bg counter

Го Паста

Информация

Вид обект
Заведения-ресторанти
Вид туризъм
Адрес
София, Младост-4, ул. Атанас Москов бл. 459
Телефон
0894 601 244
Скайп
go-pasta

Go Pasta се намира в сърцето на София. Ние сме ентусиазиран екип от почитатели на италианската кухня и на здравословното хранене. Основният ни продукт „домашно приготвена паста“, но освен това предлагаме голям избор от свежи салати, топли и студени супи, ризото, лазаня и домашни десерти. Всички продукти от менюто ни могат да бъдат консумирани на място, както и опаковани за вкъщи. Основна ценност за нас е уважението към нашите клиенти, партньори, колеги. За нас израз но уважението ни е стремежът ни да предлагаме здравословна и качествена храна.

Пастата

Пастата я произвеждаме при нас за място и тя е винаги прясна и вкусна. Имаме 5 форми на паста – Букатини, Фетучини, Фузили, Спагети и Пене. Пастата се приготвя от брашно от твърда пшеница, яйца и зехтин.

Предлагаме и „постна“ паста, която правим от брашно от твърда пшеница, вода и зехтин. Предлагаме и „цветна“ паста – Червенa (добавяме доматено пюре) и Зелена (с пюре от спанак).

Сосовете

Нашите пресни сосове се приготвят по традиционни италиански рецепти. Ние винаги търсим да открием стари забравени рецепти , които да пригодим към днешните вкусови изисвания или откриваме съставки, които да придават нов съвсем различен вкус. Всеки един от сосовете, предлагани на клиентите е разработен и доразвит в нашата кухня.

Вече завършената рецепта минава през един много важен етап, а именно нейната дегустация от наши близки и приятели. Това е ключов момент, при който всеки дава своето мнение и предложения и преди който рецептата не може да бъде включена в менюто на заведението.

Готвене "al dente"

Преди да отворим ресторанта, нашият екип се стреми да усъвършенства бързината на приготвяне на паста за по-малко от четири минути. Нашата паста, залята със сос, се сервира в картонени купички, които запазват топлината за 20 минути навън.

Готвенето "al dente" има своите предимства:


вкусово: пастата остава твърдо сварена;
хранително: приготвена "al dente" пастата не абсорбира излишъка от нишесте, което се отделя във водата и така, съдържанието на калории е по-малко. По- дългото готвене на пастата увеличава нейният гликемичен индекс.

Консумацията на паста "al dente", означава да се възпозваме от нейната максимална хранителна стойност.

Оцени обекта
0 гласа
Любими:
0
Карта

Хотел Лагуна Бийч

 hotel-laguna

Созопол

 

 

                        

 

                          

Хотел Езерец

Hotel-Ezerec-160x130

Благоевград

 


Хотел Зара

 Hotel Zara - Bansko

Банско

Серена Резиданс

 serena

Созопол

Хотел Кокиче

 kokiche

Боровец

Real Time Analytics