Tyxo.bg counter

Грийн Дели Кафе

Информация

Вид обект
Заведения-кафенета
Вид туризъм
Адрес
София, Бул. Черни Връх, 32
Телефон
(+359) 888 94 94 96

Green Deli Cafe е кулинарно кафене, с две локации в София и място, където ще намерите приятна обстановка, внимание и истински храна и напитки. Едно място за сутрешно кафе с прясно изпечен кроасан, за вкусен и здравословен обяд, за грабване на нещо за офиса или вкъщи, на път от работа, или просто за среща с приятели или колеги. Целта ни беше да създадем кафене, което предлага както хубаво кафе, така и отлична храна, в приятна и комфортна обстановката, удобна за срещи или просто прекарване на време.

Храната

В Green Deli Cafe ви предлагаме както класики, полулярни от стотици години, така и нови, оригинални и дори авторски рецепти. Общото между всички тях са страстта и начина с които са придружени – така, както бихме ги приготвили за самите себе си – от подбора на продуктите до момента на поднасяне.

Доставките на пресни и подбрани продукти пристигат при нас всеки ден. Ние не купуваме “на едро”, не държим “количества” и нямаме складове (пълни със стока).

Ние не използваме полуфабрикати, оцветители, консерванти или каквито и да е други изкуствени добавки. Вместо това, сами варим бульони за супите си, пасираме собствен хумус и песто за сандвичите си, месим и втасваме фокачи и печем собствени кишове и пайове. По същия начин, използваме пресни плодове и зеленчуци, предимно сезонни, вместо замразени и свежи подправки, вместо сухи.
Затова, наричаме храната си „честна”, което означава, че никога няма ви предложим нещо, което не ни харесва или самите ние не бихме яли.


Интериор и Обслужване

Създадохме съвременен, еклетичен и уютен дизайн, предоставихме бърза и безплатна интерент връзка, избрахме едно от най-добрите кафета на пазара и събрахме екип от млади, ентусиазирани и лъчезарни хора.

Ориентацията ни е да държим нещата простички – прясно приготвена и честна храна. За разлика от повечето ресторанти и заведения, имаме новаторски идеи и практики и се стремим да не правим компромиси с нещата, в които вярваме. Така при нас имате възможност да си направите спокойна среща в някое от уединените ъгълчета, да грабнете днешен вестник, докато се наслаждавате на чаша прясно изцеден сок с ароматно кафе, или просто да си извадите таблета или лаптопа и да прекарате време.

В Green Deli Cafe винаги ще ви посрещенем с усмивка и ще се постараем да отговорим на настроението ви. От ден първи, решихме, че искаме да се разграничим от фаст-фуд заведенията, и въпреки , че всичко което предлагаме може да бъде взето „за навън”, ако решите да хапнете и пийнете при нас, ще ви сервираме в порцелан, стъкло и метални прибори.

Има още много неща, които искаме да ви кажем, но по-добре е да ви ги покажем и да ги опитате, затова заповядайте при нас!

Оцени обекта
★★★★★
1 гласа
Любими:
0
Карта

Хотел Лагуна Бийч

 hotel-laguna

Созопол

 

 

                        

 

                          

Хотел Езерец

Hotel-Ezerec-160x130

Благоевград

 


Хотел Зара

 Hotel Zara - Bansko

Банско

Серена Резиданс

 serena

Созопол

Хотел Кокиче

 kokiche

Боровец

Real Time Analytics