Tyxo.bg counter

Deep Blue Diving Center - София

Информация

Вид обект
Спортен туризъм
Вид туризъм
Адрес
София, бул. Арсеналски 21
Телефон
(02) 8 657 059
Телефон2
0888 506 520
Околността
  • природни забележителности

Ние, създателите на Клуб Под Вода сме група от няколко приятели на различна възраст и с различни професии. Всичко започна, когато водени от любовта си към гмуркането, имахме нужда да споделяме помежду си досегашните си преживявания и опит под водата, да правим планове за експедиции и най-вече да ходим да се гмуркаме заедно. Всеки път, когато се събирахме, към нас се присъединяваше още някой и така естествено възникна идеята да си направим клуб.

Основахме Клуб Под Вода през 2006 г. в София с цел да популяризираме водолазния спорт в България и да обединим почитателите му в единна общност. Откликвайки на нуждата хората с общи интереси да се събират и да общуват, идеята ни бързо се разпространи и към момента имаме над 500 активни членове.

Така през годините заедно изградихме едно ново общество от съмишленици и приятели и създадохме условия за реализиране на съвместните ни проекти.

И да не забравяме най-важното, което всички ние получаваме, пътувайки и гмуркайки се на различни места по света - възможността да сбъднем мечтите си!

Експедиция след експедиция, постепенно превърнахме Клуб Под Вода в реално работеща организация, която предлага все повече разнообразни и вълнуващи дейности - обучения, тренировки, пътувания до най-интересните кътчета на планетата, дискусии, лекции.

Членовете на нашия клуб са различни хора, от различни сфери, с различни занимания, кариери и безброй ангажименти. Но всеки от нас с удоволствие успява да избяга от ежедневието си и да намери време да се отдаде на най-голямата си страст – любопитството към подводния свят.

Ако споделяте интересите и целите ни, заповядайте при нас! Подгответе се за приключения и елате да се гмуркаме заедно!

Оцени обекта
0 гласа
Любими:
0
Карта

Хотел Лагуна Бийч

 hotel-laguna

Созопол

 

 

                        

 

                          

Хотел Езерец

Hotel-Ezerec-160x130

Благоевград

 


Хотел Зара

 Hotel Zara - Bansko

Банско

Серена Резиданс

 serena

Созопол

Хотел Кокиче

 kokiche

Боровец

Real Time Analytics