Tyxo.bg counter

Банско Спорт - Банско

Информация

Вид обект
Спортен туризъм
Вид туризъм
Адрес
Банско, ул. Найден Геров 5
Телефон
359 898 43 02 77
Телефон2
359 888 78 29 77
Околността
  • природни забележителности

От своето създаване през 1992 година, Банскоспорт ООД предлага широк спектър от местни и международни туристически услуги, ски-обучение, планинско катерене за напреднали и спортисти, турове с коне, велосипедни турове и други дейности на открито.
Основна част от дейността ни е свързана с високопланинския туризъм, ски-турове и обучение в многообразни ски-техники. Ние предлагаме индивидуални и групово обучение от професионални планински водачи и ски-инструктори.
През зимния сезон Банско предлага идеални условия за ски и други рекреационни зимни спортове. Ние в Банскоспорт можем да ви помогнем да се насладите изцяло на това изобилие от възможности.
Разполагаме с модерна екипировка за ски и сноуборд на фирмите HEAD и DYNASTAR. Разполараме с актуални ТОП МОДЕЛИ, които бихте могли да тествате, след което да закупите от нашия магазин. Ски и сноуборд обувките се изсушават и дезинфекцират ежедневно на модерни съоръжения на швейцарската фирма MONTANA- SPORT. Персоналът на ски-гардероба е винаги усмихнат и готов да Ви обслужи за минимално време.
В ски сервиза ще Ви бъдат професионално подготвени базата и кантовете на ски или сноуборда. Финиш на камък и отлично полиране и ваксиране ще Ви доставят максимална плъзгаемост при всички снежни условия.

Оцени обекта
0 гласа
Любими:
0
Карта

Хотел Лагуна Бийч

 hotel-laguna

Созопол

 

 

                        

 

                          

Хотел Езерец

Hotel-Ezerec-160x130

Благоевград

 


Хотел Зара

 Hotel Zara - Bansko

Банско

Серена Резиданс

 serena

Созопол

Хотел Кокиче

 kokiche

Боровец

Real Time Analytics