Tyxo.bg counter

Ски училище Пирин 2000 - Банско

Информация

Вид обект
Спортен туризъм
Вид туризъм
Адрес
Банско, ул."Пирин" 107
Телефон
+359 (0) 899 890 441
Телефон2
+359(0)888 866 691
Околността
  • природни забележителности
  • истор. забележителности
  • туристически маршрути

Ски училище „Пирин 2000” е основано през 2000 година и вече дванадесет години е сред водещите ски училища в Банско и региона.

Създадено от професионалисти, родени, израснали и живеещи в Банско, ски училището следва основната си цел в дейността, а именно изграждане, утвърждаване и развиване на Банско като европейски ски курорт и поддържа непрестанен стремеж към подобряване качеството на предоставяните услуги.

За всички нас от „Пирин 2000” това е водещ мотив и кауза!

С потвърдената си репутация и безупречен професионализъм екипът на ски училището привлича всяка година нови и нови приятели на ски спортовете и планината.

Ски и сноуборд инструкторите на „Пирин 2000” са висококвалифицирани и притежават всички необходими сертификати за упражняване на дейността.
Със своя професионализъм, опит и индивидуален подход те ще мотивират Вас и Вашите деца, ще ви помогнат да усвоите основни умения в ски и сноуборд спорта, ще подобрят техниката ви и най-вече ще ви помогнат да се чувствате в безопасност по пистите на ски зоната, да се забавлявате и да откриете красотата на планината и удоволствието от белите спортове.

За нас това е начин на живот!

Ски училище „Пирин 2000” предлага обучение за деца и възрастни, независимо от нивото на уменията. Можете да изберете индивидуално обучение или групови уроци в малки групи с цел гарантиране на максимален резултат. Груповите уроци започват всеки ден в 10.00 до 12.00 часа и в 13.00 до 15.00 часа.

Ски училище „Пирин 2000” е пълноправен член на Сдружение „Ски учители Банско”, както и на Направление „Български професионални ски инструктори” към Българска федерация ски.

Разположен в подножието на Пирин планина, Банско е любима туристическа дестинация за гости от България и чужбина. Предлагайки разнообразни възможности за почивка и развлечение, градът е атрактивен през всеки сезон. За Вашата пълноценна почивка, освен ползването на качествени ски услуги, ски училище "Пирин 2000" ви дава възможност да откриете най-добрите хотели в Банско и да сравните техните цени.

Оцени обекта
0 гласа
Любими:
0
Карта

Хотел Лагуна Бийч

 hotel-laguna

Созопол

 

 

                        

 

                          

Хотел Езерец

Hotel-Ezerec-160x130

Благоевград

 


Хотел Зара

 Hotel Zara - Bansko

Банско

Серена Резиданс

 serena

Созопол

Хотел Кокиче

 kokiche

Боровец

Real Time Analytics