Tyxo.bg counter

Ски Училище СанкийСки - Банско

Информация

Вид обект
Спортен туризъм
Вид туризъм
Телефон
+359 888262769
Телефон2
+359 888370484
Околността
  • природни забележителности
  • туристически маршрути

Изживейте емоциите на снежните спортове, почувствайте бялата магия и научете повече за техниката на ските и сноуборда, в съчетание с невероятната и неповторима природа на Банско със Ски Училище „СанкийСки”.
Ски и Сноуборд Училище „СанкийСки” е частно училище създадено в гр. Банско от Любомир Санкийски, бивш национален състезател по ски, многократен носител на републикански и европейски купи, дългогодишен директор на едно от най-големите ски училища в България.
Училището се намира на около 80м от начална станция на Кабинковия лифт (точно срещу главния вход на Кемпински Хотел) и предлага на своите клиенти:

*** Обучение по ски и сноуборд в групи или индивидуални уроци с квалифицирани професионални ски и сноуборд учители с дългогодишен опит. Уроците се провеждат на английски, немски, холандски, руски и български.

*** Нов гардероб, оборудван с най-реномираните марки ски, сноуборд, обувки и каски. В центъра за наем и сервиз на ски и сноуборд екипировка, ще намерите възможно най-подходящата за Вас и Вашето семейство екипировка сред водещите световни марки. Нашият тим от професионалисти скиори знае от какво имате нужда и ще Ви помогне при избора.
*** Детски ски клуб „Санки” за деца от 3 до 6 години за усвояване на първите стъпки в зимните спортове.
Ски и Сноуборд училище „СанкийСки” е пълноправен член на сдружението “Българско ски училище”, Направление “БПСИ” към БФСки, на Международната асоциация на професионалните ски учители ( ISIA) и INTERSKI.
Ако имате желание да посетите Банско и нашето училище и не знаете къде да отседнете, тук можете да намерите и сравните добрите хотели в Банско. Добре планираната почивка е гаранция за незабравими мигове и истинско удоволствие.

Не пропускайте този шанс! Забавлявайте се с нас!

Усъвършенствайте себе си!

Оцени обекта
0 гласа
Любими:
0
Карта

Хотел Лагуна Бийч

 hotel-laguna

Созопол

 

 

                        

 

                          

Хотел Езерец

Hotel-Ezerec-160x130

Благоевград

 


Хотел Зара

 Hotel Zara - Bansko

Банско

Серена Резиданс

 serena

Созопол

Хотел Кокиче

 kokiche

Боровец

Real Time Analytics