Tyxo.bg counter

Ски училище ASSA - София

Информация

Вид обект
Спортен туризъм
Вид туризъм
Телефон
+359888 80 23 35
Уебсайт

Вечерни или дневни, индивидуaлни ски и сноуборд уроци.

Предлагаме ви обучение по ски или сноуборд. Индивидуално или в група от максимум 6 човека с осигурен комфортен транспорт до и от ски пистата, помещение за срещи, анализ и теория. Обучение на български, немски или английски.

Елате на ски с нас и вечер между 18:00 и 22:00 часа.След работа, в удобни за вас дни с приятели или колеги, съберете се и ни се обадете. Ние ще ви вземем, закараме, покажем, повторим, върнем и развеселим. Времето, началния час, ски курорта, групата и времетраенето можем да определим заедно, според вашите желания и възможности.

Ние ви предлагаме въведение в един нов свят на спорт и забавление. Ще ви покажем начин на живот, приток на адреналин и сила, красота и тишина, в царството наречено „бяла магия" . Научете се с нас на ски или сноуборд - след това ще празнуваме!

Ние сме добри в това което правим, защото: Подхождаме сериозно към материята, ползваме най-добрата учебна система, имаме солидна теория, след това прилагаме солидна практика, систематичен подход, лично отношение и уважение, възпитание, знание, самочувствие и себеуважение. Работиме предимно индивидуално, нашето внимание е единсввено и само върху вас - нашите приятели!

Оцени обекта
0 гласа
Любими:
0
Карта

Хотел Лагуна Бийч

 hotel-laguna

Созопол

 

 

                        

 

                          

Хотел Езерец

Hotel-Ezerec-160x130

Благоевград

 


Хотел Зара

 Hotel Zara - Bansko

Банско

Серена Резиданс

 serena

Созопол

Хотел Кокиче

 kokiche

Боровец

Real Time Analytics