Tyxo.bg counter

Туристическа агенция Караджъ Турс Интернешънъл

13721.jpg

Информация

Вид обект
Туристически агенции
Адрес
Варна, бул. Мария Луиза 46
Телефон
052/618050
Телефон2
0879/548321
Организира
  • екскурзии
  • почивки
  • настаняване в хотели
  • бизнес туризъм
  • круизи

„Караджъ Турс Интернешънъл” е oснована през 1998 г. в Истанбул. Още същата година получава лиценз за туроператор и става членка на ТУРСАБ – понастоящем една от най-големите членки на асоциацията. През 2004 г. „Караджъ Турс Интернешънъл” разширява своята офисна мрежа в България и Турция - Байрампаша, до 2010 г. фирмата вече има 25 офиса и над 200 агенции, които предлагат продуктите й. През 2009 г. става членка на IATA, а година по-късно и на БАТА. През 2011 г., въпреки деликатна пазарна ситуация, „Караджъ Турс Интернешънъл” продължи да се разраства в Сърбия, Македония, Румъния, Гърция и други балкански и европейски държави. Това я прави фирмата с най-развита офисна мрежа на Балканите.

От самото създаване на „Караджъ Турс Интернешънъл” до днес, прогресивното й развитие я нарежда сред най-утвърдените имена в туристическия бранш. Смело можем да твърдим, че това се дължи на нашите упоритост, креативност и професионализъм. Ние държим на развитието и обучението на кадрите си, според тенденциите на световните пазари!

Над 50 партньора, над 800 турагента и туроператора ни се довериха и избраха да работят с нас! През изминалата година над 50 000 души ни се довериха и избраха да пътуват с нас! Доверете ни се и Вие!

Ние Ви предлагаме...

Уикенди в Истанбул – целогодишно, всеки четвъртък; еднодневни shopping екскурзии; индивидуални и групови програми по заявка; програми 55+; индивидуални хотелски резервации в Истанбул и цяла Турция; летни почивки в най-красивите и предпочитани курорти на турската ривиера; организиране и провеждане на фирмени мероприятия и тиймбилдинг в Турция и България; хотелски резервации в цяла България; ваканции в подбрани хотели в най-търсените морски и планински курорти в България и още безкрайно многo незабравими изживявания!

Ние в „Караджъ Турс Интернешънъл” знаем колко са важни развитието, новаторското мислене и свежите идеи! От 2011 г. можем да Ви предложим и пътувания в централна Европа и още по-голямо разнообразие от екскурзии в Балканските страни. Съвместно с наши партньори, предлагаме почивки в най-предпочитаните туристически дестинации на световно ниво. „Караджъ Турс Интернешънъл” се грижи за Вашето пълно обслужване като Ви предлага автобусни и самолетни билети, рент-а-кар, наем на яхти и спортни съоръжения, трансфери и всичко останало, което е необходимо за Вашето приятно прекарване и почивка!

През 2011 г. „Караджъ Турс Интернешънъл” бележи успехи и в една нова, динамично развиваща се сфера – колективното пазаруване. Чрез сайта SuperDeal.BG за пореден път доказахме, че се стремим към подобрения, улеснение на клиентите и спестяване на време. SuperDeal.BG е сайт за колективно пазаруване от друго измерение, възможностите му са безкрайни, а сделките, които ще откриете в него, са изключително разнообразни и интригуващи.

И именно защото се развиваме и следим последните тенденции, в момента можете да разгледате нашия изцяло обновен сайт, обвързан с модерната и иновативна визия на „Караджъ Турс Интернешънъл”.

С изцяло новото брандиране на фирмата, продължаваме да Ви предлагаме най-добрите условия, без да отстъпваме от качеството!

Оцени обекта
0 гласа
Любими:
0
Карта

Хотел Лагуна Бийч

 hotel-laguna

Созопол

 

 

                        

 

                          

Хотел Езерец

Hotel-Ezerec-160x130

Благоевград

 


Хотел Зара

 Hotel Zara - Bansko

Банско

Серена Резиданс

 serena

Созопол

Хотел Кокиче

 kokiche

Боровец

Real Time Analytics