Tyxo.bg counter

Туристическа агенция Юзит Калърс

11930.jpg

Информация

Вид обект
Туристически агенции
Адрес
Русе, ул. Студентска 8
Телефон
(082) 840 364
Организира
  • екскурзии
  • почивки
  • настаняване в хотели
  • самолетни билети

Какво е Usit Colours
Usit Colours е търговската марка на Юзит Калърс България ООД, която е лицензиран туроператор и е една от най-големите агенции за пътуване в България. Има повече от 12 години опит в предлагането на самолетни билети, хотелско настаняване, туристически пътувания и студентски обменни и образователни програми. Това, което прави Usit Colours предпочитан избор, е гарантираното качество и индивидуалното отношение към всеки клиент.
Основния сайт на Usit Colours е www.usitcolours.bg, в който можете да намерите информация за всички предлагани продукти и услуги, както и да направите резервация и плащане на избрани продукти и услуги. Други уеб сайтове на Usit Colours са www.usitplus.bg, www.crusit.bg, wwww.digger.bg.

Мотото на Usit Colours
“Живей. Пътувай. Откривай” е вярването на всичките нас, 60-те служителя на Usit Colours, а мотото ни “Живей цветно” е заветът, който следваме всеки ден. Да живееш цветно за нас означава да си отворен към света, към нови идеи и култури и да се опитваш да ги разбираш и живееш.

Информация за компанията
Юзит Калърс България ООД е регистрирана съгласно законите на Република България със седалище и адрес на управление гр. София, бул. Васил Левски 35, ЕИК 130881129. Юзит Калърс България ООД е лицензиран туроператор и турагент със следните лицензи:
Tуроперaтор лиценз - РКК-01-05771
Tурагент лиценз - 04959
Във връзка със услугите предоставяни за студентските обменни програми, Юзит Калърс България ООД е регистрирана към Министерството на труда и социалната политика да извършва посредническа дейност по наемане на работа за:
- Република България - удостоверение № 1607, валидно до 17.06.2018 г.
- чужбина - удостоверение № 1606, валидно до 17.06.2018 г.
- морски специалисти - удостоверение № 1608, валидно до 17.06.2018 г.

Сертификат за качество на предоставяните услуги
От 2009 година Юзит Калърс България ООД е сертифицирана с международния сертификат за качество на предоставяните услуги ISO 9001. Сертификатът се проверява и подновява ежегодно от международна одиторска компания, която гарантира валидността на сертификата ISO 9001.

Оцени обекта
0 гласа
Любими:
0
Карта

Хотел Лагуна Бийч

 hotel-laguna

Созопол

 

 

                        

 

                          

Хотел Езерец

Hotel-Ezerec-160x130

Благоевград

 


Хотел Зара

 Hotel Zara - Bansko

Банско

Серена Резиданс

 serena

Созопол

Хотел Кокиче

 kokiche

Боровец

Real Time Analytics