Tyxo.bg counter

Туристическа агенция Яна Тур

11943.jpg

Информация

Вид обект
Туристически агенции
Адрес
София, бул." Македония" 19
Телефон
02/9530148
Организира
  • екскурзии
  • почивки
  • самолетни билети
  • круизи

Добре дошли!

„Яна тур” е регистриран туроператор и туристически агент №00167, създадена 1992 година. Член е на Българската Туристическа камара (БТК) и на Асоциацията на Българските Туроператори и Туристически агенти (АБТТА).

Специализира се в областта на бизнестуризма: делови пътувания и хотелски резервациии, конгресни мероприятия, семинари, симпозиуми, организация на участие в международни панаири. Наши клиенти са уважавани в страната и чужбина държавни и частни фирми.


„Яна тур” организира екскурзии в страната и чужбина, летни и зимни почивки, балнеолечение, маршрути по специални интереси, хоби туризъм и трекинг програми. "Яна тур" е съорганизатор и на традиционно провеждащия се в Банско ретропарад.


„Яна тур” е специализирана и в индивидуално обслужване на клиенти с най-разнообразни интереси.

Предлага най-добри маршрути и конкурентни цени за самолетни билети с осигурена доставка на място. Предлага фериботни билети за чужбина.

Услугите на „Яна тур” са ползвани от клиенти от Русия, Гърция, Турция, Румъния, Израел, Финландия, Дания, САЩ, Италия, Франция, Португалия, Германия, Унгария и др. страни.

Ние от „Яна тур” предлагаме опит, партньорство и качество при организирането на Вашето пътуване или посрещане на Ваши гости - можете да ни се доверите.

Оцени обекта
0 гласа
Любими:
0
Карта

Хотел Лагуна Бийч

 hotel-laguna

Созопол

 

 

                        

 

                          

Хотел Езерец

Hotel-Ezerec-160x130

Благоевград

 


Хотел Зара

 Hotel Zara - Bansko

Банско

Серена Резиданс

 serena

Созопол

Хотел Кокиче

 kokiche

Боровец

Real Time Analytics