Tyxo.bg counter

Хотел Белвю

Информация

Вид обект
Настаняване-хотели
Адрес
Златни пясъци, м. Баба Алино, кк. Златни пясъци, 9007 Варна
Звезди
3 звезди
Брой стаи
69
Брой места
1
Телефон
+35952387600
Телефон2
+359887603131
Екстри
баня/тоалетнабаня/тоалетна басейнбасейн детски кътдетски кът изгледизглед интернетинтернет телевизоркабелна тв климатикклиматик конферентна залаконферентна зала лятна градиналятна градина мини бармини бар паркингпаркинг пералняпералня рент-а-каррент-а-кар ресторантресторант рум сервизрум сервиз саунасауна солариумсолариум телефонтелефон терасатераса фитнесфитнес хладилникхладилник
Околността
  • природни забележителности
  • истор. забележителности
  • културни забележителности
  • туристически маршрути
  • заведения

"Белвю" е тризвезден хотел, създаден за ценителите на спокойствието, домашния уют, индивидуалния подход към изискванията на клиентите, добрата кухня и здравословния начин на хранене. Нашата ценова политика е съобразена, както с качеството на предлаганите услуги така и с възможността за достъп до по-широк кръг от гости.
Разположен в южната част на Природен парк Златни пясъци, обгърнат от свежестта на девствена гора, хотелът предлага на гостите си великолепната морска панорама на северното крайбрежие. Специално за гостите на хотел "Bellevue" е разработена бърза и удобна транспортна линия, обслужвана от "Shuttle bus". Благодарение на нея, отседналите в хотела имат удобен достъп до плажа на курортите "Ривиера" и "Златни пясъци".

Оцени обекта
0 гласа
Любими:
0
Карта

Хотел Лагуна Бийч

 hotel-laguna

Созопол

 

 

                        

 

                          

Хотел Езерец

Hotel-Ezerec-160x130

Благоевград

 


Хотел Зара

 Hotel Zara - Bansko

Банско

Серена Резиданс

 serena

Созопол

Хотел Кокиче

 kokiche

Боровец

Real Time Analytics