Tyxo.bg counter

Вила Мирела

Информация

Вид обект
Настаняване-вили
Адрес
Рибарица, ул.Г. Бенковски 366
Звезди
2 звезди
Брой стаи
8
Брой места
22
Телефон
0886431798
Телефон2
0879475018
Цени в лева
17
Екстри
баня/тоалетнабаня/тоалетна барбекюбарбекю басейнбасейн детски кътдетски кът изгледизглед интернетинтернет телевизоркабелна тв климатикклиматик лятна градиналятна градина микровълновамикровълнова паркингпаркинг терасатераса хладилникхладилник
Околността
  • природни забележителности
  • културни забележителности
  • туристически маршрути
  • заведения

Вила Мирела е разположена в горния край на китното планинско село Рибарица
Вилата се състои от две отделни къщи залепени една за друга. Първата се състои от 1 четворна и 2 двойни стаи всяка със самостоятелен санитарен възел. На долния етаж има кухненски бокс, просторна трапезария и санитарен възел. Отвън цялата е заобиколена от огромна тераса. Втората се състои от 1 двойна със самостоятелен санитарен възел , 1 четворна и 1 двойна стая които ползват общ снитарен възел. На първия етаж има 1 четворна стая със самостоятелен санитарен възел кухненски бокс, трапезария с камина и санитарен възел. Всички стаи са с климатици. Четворните стаи са от по 2 легла персон и половина. Двете кухни са напълно обурудвани с необходимата посуда. Едната трапезария е 50кв. м и е съобразена с легломестата на вилата. Дворът е над 2 декара има басеин и граничи с река Бели Вит. На другия бряг на реката има рибарник с пастърва която сами може да уловите. Втората къща е на първата снимка в далечината.

Услуги
Легловата база на вилата е за 22 човека, но в някой случаи може да приеме 23 госта. В близост до вилата има 2 механи и магазин. Вилата разполага с безжичен интернет. Предлагаме храна при предварителна договорка и обслужване от квалифициран персонал. Вилата разполага с хидрофор с 1000л. вода и не е зависима от водопреносната мрежа.


Цени
Нощувка 20лв..Апартамент 5 легла 90лв. Наемане на цялата вила 340лв.

Деца до 12,99г. ползват 50% намаление.

Оцени обекта
0 гласа
Любими:
0
Карта

Хотел Лагуна Бийч

 hotel-laguna

Созопол

 

 

                        

 

                          

Хотел Езерец

Hotel-Ezerec-160x130

Благоевград

 


Хотел Зара

 Hotel Zara - Bansko

Банско

Серена Резиданс

 serena

Созопол

Хотел Кокиче

 kokiche

Боровец

Real Time Analytics